Digitale media

7107375_700b_v1De hele dag door…

Van ‘morgens vroeg tot ’s avonds laat gebruiken we beeldschermen, zowel op het werk als privé. Door het intensieve beeldschermgebruik worden onze ogen blootgesteld aan een buitensporige hoeveelheid blauw licht, ook bekend als hoogenergetisch zichtbaar licht. Dit kan leiden tot overbelaste ogen, vermoeidheid en slapeloosheid.

BlueControl is een coating voor brillenglazen die het blauwe licht dat door beeldschermen wordt uitgestraald neutraliseert. Dit voorkomt vermoeidheid en overbelasting van de ogen. Uw ogen blijven niet alleen in een betere conditie, maar kijken wordt comfortabeler en kleuren krijgen een natuurlijker karakter.

Ook is er een innovatief enkelvoudig brillenglas, bedoeld voor mensen die niet prettig of goed zien door overbelasting van hun ogen. Dat maakt TV kijken, lang achter de computer werken of op een tablet of smartphone kijken voor hen steeds problematischer. Dit is een brillenglas met een toegevoegde sterkte onder in het glas, voor extra ondersteuning daar waar het nodig is. Het geeft uw ogen rust, comfort en een ontspannen zicht, tot in de kleinste details.