Opties

Krasbestendig, vuilafstotend en kristalhelder.

Glazen met een coating kijken beter en blijven langer mooi!

De nieuwste technologieën bieden een betere coating zodat deze bestand zijn tegen hogere temperaturen en de krasbestendigheid verhoogt.

Ook filtert de coating hinderlijke schitteringen overdag en ’s nachts en biedt extra comfort bij het werken met een beeldscherm of tijdens het rijden in het donker. Bovendien hechten water, stof, vet en vuil zich nauwelijks aan het glas.

6. BEELD ICONS

Meekleurend

Comfortabel in alle lichtomstandigheden zonder telkens van bril te hoeven wisselen.13. BEELD GLAZEN OPBOUW

Meekleurende glazen kleuren buiten vrijwel onmiddellijk op en kleuren binnen snel weer terug tot uitzonderlijk heldere glazen.

Dankzij de nieuwste technologie bieden ze constante prestaties, ongeacht de omgevingskenmerken of weersomstandigheden.

Of u nu in het directe zonlicht staat of in de schaduw, de kleur van de glazen past zich aan zonder dat u het merkt.

Ze zijn bovendien ideaal om hinderlijke schitteringen weg te nemen, zonder dat dit ten koste gaat van de waarneming van contrast en kleuren. Meekleurende glazen zijn verkrijgbaar in twee diepe, natuurlijke kleuren bruin en grijs.

Blue Control

Blue Control is een transparante coating die aangebracht wordt op uw brillenglazen en het blauwe beeldschermlicht neutraliseert. Daarnaast vermindert het lichtschitteringen en worden contrasten scherper. Hierdoor voorkomt u vermoeide en overbelaste ogen. Dat is dus comfortabel kijken op een natuurlijke, duurzame manier. Ga mee met de digitale tijd en gun uw ogen de rust van de Blue Control coating.

 

UV Control

Hoewel UV-straling nodig is voor de synthese van vitamine D, kan te veel blootstelling schadelijk zijn voor de ogen. Zo draagt UV-A-straling bij aan de veroudering het oog en kan het leiden tot een vroeg begin van staar, terwijl overmatige blootstelling aan UV-B-straling o.a. bindvliesontsteking kan veroorzaken en tevens een mogelijke oorzaak is van vroegtijdige staar.

Het materiaal van de meeste brillenglazen absorbeert de UV-straling via de voorzijde van het glas, maar via de achterzijde van de glazen wordt UV-straling in de ogen gereflecteerd. UVControl is een coating op de achterzijde van het glas, die zorgt dat er tevens geen UV-straling via deze zijde in de ogen wordt gereflecteerd. Het biedt hierdoor extra bescherming tegen de schadelijke invloed van UV-straling.