Over Schrijver

Schrijver is een zelfstandige optiekzaak en toonaangevend in de hele regio. Van heinde en ver weet men de kwaliteit en service van Schrijver op waarde te schatten. Want Schrijver kijkt verder dan een gewone opticien. In onze moderne optiekzaak met warme huiselijke kleuren, is het echt gezellig. Schrijver: een sfeervolle winkel. Daar voelt u zich direct thuis.

Bij Schrijver ziet u honderden, zo niet duizenden monturen van gerenommeerde merken. Ze zijn te vinden in drie stijlen:

Trendy-hip, Casual-normal of Classic-sjiek.

Het team van ons bestaat uit 3 opticiens, 2 contactlensspecialisten, 2 montuur adviseuses en een 1 optometrist, die bij medische problemen gemotiveerd kan doorverwijzen. Met vakkundig personeel zijn wij van alle markten thuis. En met de nieuwste apparatuur – inclusief polatest, controle oogdruk, gezichtsveld onderzoek en netvlies controle – klaar voor de toekomst.

Wij hebben een aparte afdeling voor de Kids; een stoere afdeling Bbigg voor de Teens en de Junior-collectie voor de Betweens. Voor alle leeftijden een volwaardige collectie. Zoveel brillen voor de jeugd zie je nergens. Het ontbreekt aan niets in de winkel van Schrijver Optiek.