Glazen

Glazen bepalen uw kijkcomfort

Naast de oogmeting bepalen de glazen voor een groot gedeelte uw kijkcomfort. Na een analyse van uw kijk wensen komen wij met een advies. Er zijn vele verschillende type glazen elk met zijn specifieke kenmerken. Zo heeft een sporter andere kijk gewoonte dan een accountant. Door de nieuwste ontwikkelingen toe te passen, kunnen wij altijd een passende oplossing bieden.

Veel brillenglazen worden in ons eigen atelier passend in uw montuur geslepen. Het bepalen van de juiste glazen is op en top maatwerk. Met onze geavanceerde apparatuur en vaak ook ambachtelijk handwerk wordt zelfs de meest ingewikkelde constructie een echte blikvanger!

U bent van harte welkom in onze optiekzaak om uw glas in te laten slijpen. Wij doen het voor u, met precisie, in eigen huis! Heel uniek is onze voorraad van vele soorten glazen in vele sterkte-voorschriften. Ook hebben wij een rechtstreekse digitale verbinding met de fabrikant van uw brillenglazen. Als uw glazen toch besteld moeten worden, dan kunnen we het hele verwerkingsproces van uw glazen ieder moment volgen en bijsturen naar onze hoge eisen.