Nachtlenzen

Overdag geen bril of contactlenzen meer nodig.

Droom jij daar ook wel eens van? Goed kunnen zien, zónder afhankelijk te zijn van je bril of lenzen! Voor veel mensen is dat nu mogelijk. Echter, niet álle ogen zijn geschikt voor deze Nachtlenzen. Vaak kunnen wij van te voren al bekijken of dit voor jou een succes kunnen zijn.

Als je met Nachtlenzen wilt beginnen, dan is het goed om te weten dat je (vooral in het begin) regelmatig bij ons moet komen voor controle. Dit is echt een voorwaarde om verantwoord en succesvol Nachtlenzen te dragen. De Nachtlens is dus een speciale contactlens die alleen ’s nachts wordt gedragen. Overdag zie je perfect en heb je geen contactlenzen of bril meer nodig.

Hoe dat kan? De Nachtlens verandert de vorm van jouw hoornvlies een heel klein beetje terwijl je slaapt. Die vormverandering is precies voldoende om jouw sterkte te corrigeren. Je kunt dat een beetje vergelijken met wat er gebeurt als je de hele dag een horloge hebt gedragen. De afdruk van de horlogeband blijft nog geruime tijd zichtbaar nadat je het horloge hebt afgedaan. De verandering die de Nachtlens op je oog teweegbrengt is heel klein, maar blijft wel veel langer merkbaar. Zodat je de volgende dag (van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat) kunt zien zónder lenzen.

Kom gerust bij ons langs zodat we kunnen bekijken of deze nachtlenzen ook iets voor jou zijn. Dan kun jij voortaan ook lekker dromen.

Kijk ook op www.nachtlenzen.nl

Knipsel1