Kinder- en tienerbrillen

Wilt u een glashelder advies voor uw kind bij het uitzoeken van een bril? Wij kunnen het u geven! Wij zijn specialist in kinder- en tienerbrillen. Voor de kleine kids en de stoere teens hebben wij een echte, zelfstandige winkel. Met keuze uit honderden leuke, kleurrijke, kinder- en tienerbrillen in allerlei prijzen en stijlen voor al die jeugdige klanten.

Onze kindershop heeft 4 afdelingen:  Jonge Kinderen (0 tot 5 jaar), Grotere Kinderen (6 tot 9 jaar),  Teens (10 tot 12 jaar), en Tweens (13 tot 15 jaar) Zoveel kinderbrillen hebt u nog nooit gezien !!! Met de ideeën van de ‘kleine klant’ en ons advies, vindt u de bril die het beste bij uw kind past! Brillen4kids en Brillen4teens: “A shop in our shop”. A must to see. Brillen4kids en Brillen4teens: “Enjoy to see” in IJsselmuiden.

Bij het opmeten van een kinderbril komt ook nog heel wat kijken. Functionele Oogzorg Nederland (FON) helpt hierbij! Op onze pagina over de FON kunt u meer informatie vinden over hoe wij uw kind de beste oogzorg kunnen bieden met het allerbeste resultaat. Klik hier om de pagina te bezoeken.