Brafo

Brildragend en toch klachten

Draagt u een bril? En de glazen lijken wel goed? Soms houden mensen dan toch last van klachten zoals hoofdpijn , duizeligheid en concentratieverlies! Deze klachten kunnen komen als gevolg van verschillende kijkrichtingen door een bril. Tenminste, als de sterkte van het rechter glas en het linker glas verschillend is. Mocht de cylinder-sterkte en de cylinder-as dan ook nog een andere waarde hebben… tja, dan wordt het misschien tijd voor een afspraak bij Schrijver Optiek. Want soms is het schérpste brilvoorschrift, niet het béste brilvoorschrift.

Bij Schrijver Optiek ontvangt u bij uw nieuwe bril (of brillenglazen) het Brafo-Kijkadvies. Dit advies is voor ons de basis voor het juiste brilvoorschrift en voor het juiste type brillenglas. En voor uzelf is dit Brafo-Kijkadvies dé leidraad, zodat klachten verminderen of zelfs verdwijnen! Het Brafo-Kijkadvies, positief voor ons en voor u!

Brafo-Kijkadvies, om rustig én ontspannen door uw bril te kunnen kijken.

Bent u brildragend en heeft u last van voornoemde vage klachten? Loop dan met uw huidige bril en brilrecept bij ons binnen en vraag om een gratis Brafo-Kijkadvies. U zult niet de eerste zijn die we helpen van klachten af te komen!